Barak Bahar / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
13/12/2023 u 22:25 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bahar: Igra u Ligi šampiona bolja od rezultata

Mislim da večerašnja utakmica na pravi način predstavlja našu kampanju, igrali smo hrabro i dobro, ali je rezultat izostao - kazao je strateg crveno-belih

Crvena zvezda je takmičenje u Evropi završila porazom od Mančester sitija (2:3). Ovakav epilog je i očekivan, jer su crveno-beli igrali protiv aktuelnog šampiona Starg kontinenta, ali su igrom koju su prikazali, Beograđani nisu razočarali.

Trener prvaka Srbije Barak Bahar rekao je nakon susreza da je razočaran rezultatima u Ligi šampiona, ali da nije razočaran igrom svog tima.

-Mislim da večerašnja utakmica na pravi način predstavlja našu kampanju, igrali smo hrabro i dobro, ali je rezultat izostao. Mogu da budem ponosan na igrače i na klub. Razočaran sam rezultatima u Ligi šampiona, ali ne i načinom na koji smo igrali - rekao je Bahar novinarima posle poraza od Mančester sitija.

Na pitanje da ocijeni učinak mladih igarča Zvezde, Bahar je rekao da su pokazali “hrabrost i karakter".

-Uz malo sreće mogli su da postignu i gol. Mijatović je pogodio dvije stative. Pokazuju da vrijede da igraju u ovom klubu. Ponosan sam na njihov karkter - rekao je Bahar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:10