Poraz crvenih / -FOTO: FSCG
15/05/2024 u 20:13 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mlađi kadeti ponovo izgubili od Turske

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore doživjela je još jedan poraz od selekcije Turske, u drugom prijateljskom duelu ovih ekipa

Nakon 3:2 u prvom meču, Turska je danas slavila sa 4:2. Golove za našu selekciju postigli su Miloš Šekularac u 11. i Petar Pavićević u 90+2 minutu. Na drugoj strani strijelci za domaćina bili su Emin Saraj (dva gola), Ramazan Ozčelik i Bilal Demirag.

- U ranoj fazi meča primili smo gol iz penala i dodatno otežali stvari na terenu. Ipak, ubrzo smo stigli do izjednačenja i vratili meč u egal. Uz neke čudne sudijske odluke, do kraja prvog poluvremena primili smo još dva gola i teško je bilo za očekivati da se vratimo u meč. Realno, Turska je danas bila mnogo bolji rival, dominirali su u posjedu lopte, što je na kraju i rezultiralo ovakvim ishodom. Takođe, nismo bili na željenom nivou, bili smo bez agresije, bez želje da pokušamo da igramo u polju, bez mirnoće u pasu i samoj završnici. Ovo je za nas bio jak ritam, obzirom da je utakmica trajala i do 100 minuta sa dodacima, a naši igrali u svojim klubovima igraju do 80 minuta. Sve u svemu, prvi meč sa Turskom daje za pravo da se nadamo najboljem u budućnosti, uz obavezu da nastavimo da radimo još više i napredujemo u svakom pogledu - kazao je za zvanični sajt FSCG selektor Minja Ljumović.

Crveni su ovaj meč odigrali u sastavu: Borilović, Radomirović (od 67. Gojković), Maslovarić (od 65. Grbović), Peković (od 46. Pavićević), Vučković, Rešetar (od 46. Vujović), Bošković, Vušurović (od 57. Jovović), Šekularac (od 57. Begović), Bulatović (od 65. Sekulić), Đurišić (od 46. Marković).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 00:12