Draško Božović / Foto: Srđan Boljević
17/04/2023 u 14:35 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Božović: Zaslužili smo pobjedu protiv Budućnosti

Sa dosta optimizma Tuzani dočekuju polufinale Kupa u kojem igraju sa Sutjeskom

Veliku pobjedu ostvarili su fudbaleri Dečića u subotu uveče. U meču punom preokreta savladali su Budućnost sa 4:3 i ostali u trci za treće mjesto. Tuzani su prikazanom igrom zaslužili ovaj trijumf, koji će svakako značiti mnogo pred finiš sezone.

Prvi gol za Tuzane na meču protiv Podgoričana postigao je Draško Božović. Nakon duela sa „plavima“, Božović je istakao da im ovaj trijumf znači mnogo i svakako još više podiže samopouzdanje pred naredne mečeve.

- Prezadovoljni smo nakon pobjede nad ekipom Budućnosti. Mogu da kažem da je ovo bila jedna od ljepših utakmica u našoj ligi ove sezone sa puno golova, preokreta i neizvjesnosti do samog kraja. Krunisali smo našu agresivnu igru, mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo za taj jedan gol bili bolji, tako da sada u dobrom raspoloženju dočekujemo kup sa Sutjeskom – rekao je Draško Božović.

Već u srijedu Tuzani će gostovati u Nikšiću, ekipi Sutjeske, u prvom meču polufinala Kupa.

-Mislim da se posle prve utakmice sigurno neće riješiti pitanje finaliste, bez obzira na to ko je domaćin u revanšu. Ubijeđen sam da će druga utakmica biti ta koja će rješavati sve. Izgleda da nam je suđeno da, ako hoćemo u finale kupa, moramo pobijediti Budućnost i Sutjesku. Nadamo se da će biti sve kako treba, da ćemo ući u finale kupa i da ćemo probati da osvojimo taj prvi trofej za Dečić u istoriji. Dvije godine zaredom igramo finale, došao je red i da osvojimo pehar. Nemamo strah, idemo da se nadigravamo sa rivalom. Znamo da vrijedimo, u usponu smo forme tako da očekujem dobru utakmicu – poručio je Draško Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:36