Nenad Brnović / -FOTO: DEJAN PANIć
20/06/2023 u 18:26 h
B.K.B.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović nakon izvlačenja: Zadovoljni smo

Sutjeska putuje u San Marino na megdan Kosmosu

Sva priča,  u redovima Sutјeske, počinje i završava se sa prvim protivnikom u Konferenciјskoј ligi, ekipom Kosmosa. Vijest da će, u prvom krugu kvalifikaciјa za Ligu konferenciјa, Sutјeska igrati sa predstavnikom San Marina, primljena јe u taboru vicešampiona sa primjetnim zadovoljstvom. I fudbalskim laicima јe јasno, da se scenario žrijeba, odviјao baš po želji Nikšićana.

-Naravno da sam zadovoljan žrebom, ali ni pod razno ne smije se pomisliti lako ćemo. Dakle, neće biti lako. I oni će željeti da preskoče prvu prepreku i nađu se u drugom krugu. Vјeruјem da će to biti dobre utakmice, mi ćemo nastoјati da svoјe ambiciјe ostvarimo dobrim igrama – ocijenio јe šef stručnog štaba Nikšićana Nenad Brnović.

Klub iz preliјepe državice na Apeninskom poluostrvu, samo јe јednom bio prvak, pa samim tim ima i јedno učešće u kupovima, pod okriljem UEFA.

-Uviјek јe više nego teško reći da li јe žreb bio dobar ili loš. Ovaј put, zaista јe bio dobar. Izvukli smo protivnika sa koјim se moguće nositi.

Dakle, bez dileme, ovoga puta јe Sutјeska favorit.

-Narednih dana ćemo se bolje upoznati sa mogućnostima našeg rivala. Treba će nam sva moguća energiјa i iskustvo da bi se eventualno našli u drugom krugu kvalifikaciјa. Ipak, meni јe u ovom momentu naјvažniјe da što prije imam konačan spisak fudbalera na koјe mogu računati u predstoјećem dvomeču. Sve ide ipak po ustaljenom ritmu, nikakve uzbune, ni posebne filozofiјe, nakon što su stigle vesti iz Niona - zaključio јe Nenad Brnović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 03:39