Ceklić i Gašević / -FOTO: FK BUDUćNOST
09/06/2023 u 17:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost predstavila Zvonka Ceklića i Ognjena Gaševića

Plavi se u nedjelju sele na sedmodnevne pripreme na Zlatibor

Aktuelni šampion Crne Gore, Budućnost, predstavila je danas dva pojačanja za narednu sezonu. Nakon obaveznih ljekarskih pregleda, upoznavanja ekipe I par uvodnih treninga, ugovore sa Podgoričanima potpisali su Zvonko Ceklić i Ognjen Gašević.

Dvadesetčetvrogodišnji Ceklić, koji igra na poziciji štopera, potpisao je ugovor na godinu dana, dok je tri godine mlađi Gašević dogovorio dvogodišnju saradnju sa "plavima".

-Budućnost je najbolji crnogorski klub, zato je poseban osjećaj nakon potpisa. Nadam se i vjerujem da ćemo svi zajedno da ostvarimo velike ciljeve, prvo kroz Evropu, a nakon toga kroz domaće takmičenje – rekao je Ceklić, koji je u karijeri igrao za Zetu, kazahstanski Turan i slovačku ekipu Zemplin Mihalovce.

Zadovoljstvo zbog potpisa ugovora sa Podgoričanima nije krio ni Ognjen Gašević.

Ni vihorni ljevak nije krio zadovoljstvo nakon potpisa za najveći i najtrofejniji klub u državi.

-Drago mi je što sam ovdje. Svi znamo šta Budućnost predstavlja za sve igrače, za sve navijače i za samu Podgoricu. Vjerujem da ćemo kao tim izgledati dobro, da ćemo imati dobre rezultate i vjerujem da ću ispuniti očekivanja svih – i u klubu i oko kluba - rekao je bivši fudbaler OFK Titograda i Rudara.

Plavi će danas odraditi poslednji trening u Podgorici pred nedjeljni put na Zlatibor. Nakon sjutrašnjeg slobodnog dana,  ekspedicija Budućnosti će se na sedam dana preseliti na Zlatibor, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice. Povratak u glavni grad Crne Gore je planiran za 18. jun i "plavi" će trenirati na našem Kampu sve do odlaska na Island na pretkvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, koji je predviđen za 25. jun.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:58