Predstavljena pojačanja / - FOTO: DAN
05/01/2023 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost uradila veliki posao, stigli Grbić, Knežević i Sekulović

Fudbalski klub Budućnost danas je predstavio tri pojačanja za nastavak sezone

U podgorički klub stigli su Petar Grbić i Petar Sekulović iz Mornara, te Filip Knežević iz Sutjeske.

Na predstavljanju novih igrača bio je sportski direktor kluba Anto Drobnjak.

- Malo je slobodnih igrača u zimskom prelaznom roku, a ove koji su slobodni nije lako dovesti. Imamo i mlade igrače koji su se dokazali, vodimo računa i o njima. Bilo je puno starijih fudbalera, koji nisu igrali, a dovedeni su kao pojačanja. Tu smo napravili neke rezove, vratili iz Arsenala Jovana Dašića. Nadam se da ćemo dovesti još jednog ili dva igrača. Smatram da ne treba mijenjati grupu koja je već neko vrijeme zajedno, naročito u ovom zimskom prelaznom roku. Treba da se pripremamo za jun, za Evropu da pokušamo da uradimo nešto više - rekao je Drobnjak

Povratkom u klub zadovoljan je Petar Grbić.

- Ponovo se vracam kući. Jako sam srećan što sam se vratio da završim karijeru tu gdje sam i počeo. Proteklih godinu i po sam bio u Mornaru, odigrao sve utakmice, zaobišle su me i povrede... Titula je cilj i samo o tome treba da razmišljamo. Dogovorio sam se na pola godine, a nakon toga ću sjesti sa ljudima iz kluba i vidjećemo šta će biti. U zavisnosti od toga kako se budem osjećao i ds li sam potreban klubu za Evropu odlučiće da li nastavljam ili završavam karijeru - kazao je Grbić.

Iz Sutjeske je stigao Filip Knezević, momak sa velikim iskustvom i nekadašnji igrač Partizana.

- Želio bih da se zahvalim ljudima iz kluba, posebno direktoru Antu Drobnjaku I treneru Džudoviću, sa kojim sa juče obavio razgovor i koji mi je predočio šta se od mene očekuje. Nadam se da ću svojim partijama doprineti da Budućnost na kraju osvoji titulu. Titula se osvaja u malim utakmicama,  tako da svaku moramo shvati ozbiljno - kazao je Knežević.

Iz Mornara je stigao i Petar Sekulović i dodatno pojačao konkurenciju.

- Zahvalnost Mornaru koji mi je dozvolio da se vratim u svoj klub. Tu sam, spreman sam, znaju svi šta mogu ds očekuju od mene. Ja sam dijete Budućnosti, navikao sam od malena da pobjeđujem, nadam se ds ću nastaviti u prvom timu - kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 11:47