/ -FOTO: PV PORTAL
17/12/2023 u 16:15 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danin Talović fudbaler godine u Kirgistanu

Zadovoljan sam sezonom gdje sam bio prvi strijelac lige i proglašen za najboljeg igrača lige. Za mene lično ovo je mnogo uspješna sezona - rekao je Talović

Napadač Biškeka Dordoi Danin Talović najbolji je igrač Premijer lige Kirgistana u 2023. godini. Talović je po izboru trenera i statistci zaslužio ovo priznanje koje je za sada najveće pojedinačno priznanje ovog igrača. Talović je za „pvportal“ rekao da je prezadovoljan sezonom.

–Zadovoljan sam sezonom gdje sam bio prvi strijelac lige i proglašen za najboljeg igrača lige. Za mene lično ovo je mnogo uspješna sezona. Ostaje žal sto smo ispustili titulu u poslednja dva kola, ali sve u svemu mogu biti zadovoljan - kazao je Talović.

Inače, Danin je sa 14 golova najbolji strijelac fudbalskog prvenstva te zemlje.

–Tačno tako. Ovdje se igraju jake odbrane, rijetko ko podtigne dva gola na utakmici, ali i to sam uspio. Vratio sam neophodno samopouzdanje i smatram da mogu mnogo bolje.

Talović se iz Rudara preselio u Kirgistan u martu ove godine i odmah počeo da rešeta mreže.

–Do saradnje sa Dordoiem nije došlo slučajno. Bio sam u Indoneziji i kada je stigao poziv od ekipe Dordio Biškek, nijesam se mnogo razmišljao, znao sam otprilike šta me očekuje. Kada sam krenuo da se informišem o svom novom klubu, vidio sam da je Dordoi najveći i najtrofejniji klub u državi. Ponavljam, na žalost nismo ove godine došli do titule i zbog toga mi je žao – istakao je Talović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 13:21