Anđelo Rudović donio trijumf Ulcinjanima / Foto: FSCG
13/09/2023 u 22:15 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Derbi pripao Otrantu, slavio i Bokelj

Ulcinjanima trijumf na Zlatici donio Anđelo Rudović

Derbi šestog kola drugoligaškog karavana pripao je Otrant Olimpiku, koji je golom Anđela Rudovića u 41. minutu na Zlatici savladao Kom, dok je Bokelj dobio Berane u Kotoru i zadržao čelnu poziciju.

Ulcinjani su upisali treći trijumf na Zlatici, a da je Miloš Krkotić realizovao jedanaesterac u 70. minutu mogli su da slave i ubjedljivije.

Bokelj je zabilježio četvrti trijumf ove sezone. Kotorski tim, koji je jedini bez poraza ove sezone, do pobjede nad Beranama (3:2) vodili su Fatih Muković u 11, Igor Poček u 43. i Vladan Kordić u 82. minutu. Oba gola za Berane postigao je Aoi Asano u 18. i 53. minutu.

Igalo je pred svojim navijačima pobijedilo Grbalj 2:1 i četvrtom pobjedom ostalo u trci za vrh tabele. Poveo je domaćin golom Andrije Vujičića u 46. minutu. Izjednačio je Milan Damjanović u 73, a sva tri boda domačinu donio je Stefan Vico, iz jedanaesterca u 81. minutu. U gostima slavila je i ekipa Podgorice, koja je u Danilovgradu savladala Iskru 1:0. Gol, vrijedan tri boda, postigao je Petar Prelević u 73. minutu. Minimalan trijumf, drugi ove sezone, zabilježio je i Lovćen, koji je pogotkom Benjamina Kacića u 36. minutu, savladao na Starom aerodromu ekipu Internacionala 1:0.

Rezultati 6. kola: Kom - Otrant Olimpik 0:1, Bokelj - Berane 3:2, Igalo - Grbalj 2:1, Iskra - Podgorica 0:1, Lovćen - Internacional 1:0.

Bokelj je, nakon šestog kola, vodeći na tabeli sa 14 bodova. Igalo je drugo sa 12, Otrant-Olimpik osvojio je 11, a Podgorica osam bodova. Po bod manje imaju Kom i Lovćen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 17:23