Bibars Natho / -FOTO: FK PARTIZAN
07/10/2023 u 22:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Duljaj: Hvala Nathu!

Bibars je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije u svojoj zemlji zaigra. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam - rekao je trener Partizana

Partizan je u Humskoj savladao Mladost sa 2:0 i učvrstio se na vodećoj poziciji na tabeli. Međutim, trener Igor Duljaj imao je prije početka dosta problema sa sastavom, posebno zbog Bibarsa Natha. Jedan od najboljih igrača crno-belih je bio u najtežoj situaciji zbog aktuelnih ratnih dešavanja u Izraelu.

-Rekao sam mu da ću ga razujmeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf u ekipi i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije zaigra. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam - rekao je Duljaj nakon utakmice beogradskim medijima.

Upravo je Natho postigao vodeći gol za Partizan iz jedanaesterca u 56. minutu, posle čega su mu svi igrači potrčali u zagrljaj.

-To je izuzetno lijep gest i to pokazuje da su momci povezani i da smo zajedno. Samo tako možemo da dođemo do onoga što želimo, a to je da uživaju u fudbalu - istakao je Duljaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:56