Stevan Jovetić / -FOTO: FSCG
20/03/2024 u 16:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovetić: Najbitnije je da znamo šta želimo

Poštujem svakog rivala, ali volim da zavisimo od sebe. Ako smo mi pravi, onda nema problema - istakao je kapiten "sokola" uoči meča sa Bjelorusijom

Najbolja fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra protiv Bjelorusije u Antaliji igra prvi meč pod komandom novog selektora Roberta Prosinečkog. Sokoli su na ovo okupljanje došli gotovo najjačem sastavu, a kapiten Stevan Jovetić je uoči meča rekao da je uvijek je lijepo doći u reprezentaciju.

-Novi selektor je tu, nema potrebe da ga posebno predstavljamo, čast nam je da radimo sa njim. Sviđa mi se što Prosinečki želi da igramo, to je veliki plus. Nadam se da ćemo zajedno imati dobre rezultate i uživati – kazao je Stevan Jovetić.

As Olimpijakosa je potom dodao:

- Najbitnije je da znamo što želimo na terenu, to je ključ svega. Trebaće vremena da se uigramo pod vođstvom novog selektora, ali kad postoji baza sve ide mnogo lakše.

Rezultat u ovim prijateljskim mečevima je u drugom planu, ali je činjenica da su “crveni” favoriti u odmjeravanju snaga sa Bjelorusijom.

- Poštujem svakog rivala, ali volim da zavisimo od sebe. Ako smo mi pravi, onda nema problema.

Duel sa Bjelorusima je prvi u nizu od četiri Koliko Crnu Goru očekuje do septembra, odnosno starta Lige nacija.

- Od navijača tražimo podršku od početka do kraja ciklusa. Kod nas je uglavnom tako da kad su dobri rezultati onda je podrška veća, čim se u dva meča kiksa stadion bude poluprazan. Valjalo bi da bude pun tokom cijele godine. Igramo pet puta godišnje, zaslužujemo da tribine bude ispunjene – zaključio je Stevan Jovetić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:37