Stevan Jovetić  / -FOTO: FSCG
07/09/2023 u 20:28 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jovetić: Nismo dorasli za ono što mislimo da jesmo

Remi teško pao i kapitenu Stefanu Saviću

Nada crnogorskih fudbalera da mogu do jednog od prva dva mjesta u kvalifikacionoj grupi koje vodi na Evropsko prvenstvo vjerovatno je ugašena u Kaunasu. Iako je preokrenula u finišu, Crna Gora je u sudijskoj nadoknadi primila gol za šokantni remi.

- Vrlo teška utakmica, Litvanija bolja u prvom poluvremenu, vratili smo se u drugom, poveli u devedesetom minutu, nismo uspjeli da sačuvamo prednost, jednostavno nismo dorasli za ovakve utakmice, nismo iskusni, jednostavno istina je nekada bolna, nismo dorasli za ono što mislimo da jesmo, koliko god da je bolno, manje je bolno sad nego za tri utakmice - razočaran je bio Stevan Jovetić nakon meča.

Za tri dana je već duel sa Bugarskom u Podgorici.

- Mislim da je bolje što prije da se igra, da se sve zaboravi, šteta je samo što je ova generacija mogla mnogo više, ali sve to treba da se pokaže na terenu, ali eto, to je naša realnost i to treba da se prihvati. Kad god treba mi nismo najbolji i to je tako - zaključio je Jovetić.

Remi je teško pao i kapitenu Stefanu Saviću.

- Bila je turbulentna utakmica, a ovaj remi nam dosta otežava. Rekao sam da će odlučivati detalji, da moramo da budemo iskusni, da odigramo "mangupski"... Nismo to uradili, primili smo gol u 94. i ostaje nam da žalimo - istakao je Savić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 15:02