Mladen Lambulić / -FOTO: FSCG
18/04/2023 u 15:23 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lambulić: Arsenal favorit, ali Kup je specifično takmičenje

Susret između Iskre i Arsenala igra se sjutra od 18 sati

Iskra i Arsenal igraće sjutra u Danilovgradu prvi meč polufinala Kupa Crne Gore. I jedni i drugi žele da iz ovog meča izađu sa što boljim rezultatom i naprave dobru uvertiru pred revanš. Šef stručnog štaba Iskre Mladen Lambulić rekao je uoči meča da ulogu favorita prepušta Tivćanima.

-Arsenal je favorit, a to pokazuju dosadašnji rezultati u prvenstvu. Ali, kup je specifično takmičenje, u kojem je sve moguće. Igraju se dvije utakmice, nastojaćemo da sjutra pružimo što bolju igru i ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Mladen Lambulić.

Strateg poslednjeplasiranog tima na tabeli ne može da računa na sve igrače.

-Darko Nikač izlazi iz povrede, Andrija Kolundžić je imao temperaturu, a Filip Mitrović ima problem sa nogom. Ostali su spremni za duel sa Tivćanima.

Lambulić je na klupi Danilovgrađana debitovao u subotu u Pljevljima protiv Rudara. Iskra je taj meč izgubila i ostala na poslednjem mjestu na tabeli.

-Analizirajući utakmicu u Pljevljima i gledajući one prije mog dolaska, mogu reći da je izgubljena je isti način kao i prethodne. Do prvog primljenog gola igrali smo dobro, imali dvije  situacije iz kojih smo mogli da uradimo nešto više, ali smo donijeli pogrešne odluke. Ali, taj gol nas je poremetio. Smatram da ekipa nema problem u fizičkom, koliko u psihološkom aspektu. No, ima još da se igra, nećemo odustati, iako zaostajemo četiri boda – poručio je Mladen Lambulić.

Sjutrašnja utakmica između Iskre i Arsenala igra se od 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:20