Stefan Mugoša  / -FOTO: FSCG
15/10/2023 u 18:33 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mugoša: Daćemo sve od sebe da pobijedimo

Mislim da možemo da izdržimo nalete Srbije – rekao je napadač Inčin junjateda

Napadač crnogorske reprezentacije Stefan Mugoša uoči današnjeg treninga rekao je novinarima da su ped gostovanje u Beogradu fokusirani samo na sebe.

-U našoj pripremi se ne mijenja ništa, kod njih je vjerovatno drugačije poslije poraza u Budimpešti. Fokusirani smo samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno, ali i te kako ima mane i tu treba da tražimo priliku – rekao je Stefan Mugoša i potom dodao:

-Fudbal je živa materija, utakmicu ne možete unaprijed da „nacrtate“, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, a koliko znam doći će u velikom broju, stići do povoljnog rezultata.

Nakon poraza u Budimpešti Srbija mora da napdne, a upravo u tome se Crna Gora vidi svoju šansu.

-Mislim da možemo da izdržimo nalete Srbije. Rekao sam već da imaju veliki napadački potencijal, ali su ranjivi u odbrani, a mi imamo igrače koji su u formu i mogu da riješe meč jednim potezom. Nijesam siguran da će se tek tako zaletjeti u napad. Nikad nijesmo bili bliže Evropskom prvenstvu, daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Imamo i mi što da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo koncentrisani, detalji mogu da odluče, ovakve utakmice rješevaju prekid, nepažnja.. Bićemo fokusirani 90 minuta jer i najmanja šansa može da nam bude od velikog značaja.

Mediji u Srbiji danas su poredili vrijednost Srbije i Crne Gore. Neupredivo je skuplja Srbija, ali to u današnjem fudbalu ništa ne mora da znači.

-Ne dotiče nas koliko ko vrijedi. Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto, može protivnik da vrijedi ko zna koliko miliona. Uopšte nas ne zanimaju takva poređenja – istakao je Stefan Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 04:09