Stevan Jovetić / -FOTO: FC OLYMPIAKOS
31/12/2023 u 09:09 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Partizan ponovo juri Jovetića

Beogradski mediji pišu da je kapiten reprezentacije Crne Gore prvi pik crno-belih u januarskom prelaznom roku

Želja je postojala ljetos, do saradnje nije došlo, a želja postoji i ove zime. Priča oko povratka Stevana Jovetića u Partizan je ponovo aktuelizovana.

Prema pisanju beogradskih medi a kapiten reprezentacije Crne Gore je prvi pik crno-belih u predstojećim prelaznom roku. Partizan je osvojio jesenju titulu u Superligi Srbije, ali je jasno da će biti potreban gotovo dvostruki trud u pokušaju da se dođe i dotrofeja na kraju tekuće sezone. Za to su neophodna pojačanja, a Stevan je upravo profil igrača koji he Beograđanima potreban.

Isti izvor navodi da bi dolazak Jovetića značio I odlazak prvog strijelca lige Mateuša  Saldanje, jer crno-beli već sada mogu da uzmu dobro obeštećenje za Brazilca. Takođe, postoji i mogućnost da Saldanja ostane, ali i da Jovetić stigne, pa bi ceno-beli u tom slučaju imali još holji napad, a samim tim I ekipu koja bi u Humsku mogla da vrati titulu.
Stevan je ljetos kao slobodan igrač stigao u Olimpijakos, odigrao je devet utakmica i postigao dva gola. Da li će posle 15 godina ponovo obući crno-beli dres, znaće se sledećeg mjeseca.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:58