Remi crvenih / -FOTO: FSCG
12/03/2024 u 17:36 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pioniri remizirali sa Rumunijom (2:2)

Strijelci za Crnu Goru bili su Šekularac i Rešetar

Pionirska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Rumunijom u Podgorici – 2:2, u prvom od dva prijateljska meča. Izabranici Minje Ljumovića su imali dva gola prednosti, ali ipak nisu uspjeli da stignu do trijumfa.

Crveni su vodili golovima Miloša Šekularca u 4.i Petra Rešetara u 9. minutu, ali su u finišu meča Luka Vaduva i Matej Tikala spriječili poraz svoje ekipe.

-Dobro smo otvorili meč, sa dva brza gola. Dječaci su prikazali dosta dobru igru u polju, izlazili visoko u presing na polovinu protivnika. Takvu igru ispratio je i rezultat, tako da prvim poluvremenom mogu biti itekako zadovoljan. U nastavku sam uvidio sam da su neki igrači imali veliku potrošnju, samim tim reagovao sa nekoliko izmjena kako bih osvježio ekipu. Nažalost, to nam nije donijelo dobru igru, a dva gola primili smo nakon loših reakcija. Poslije odličnog prvog poluvremena, morali smo odigrati bolje u drugom sa svim izmjenama. Na kraju je šteta što smo ispustili prednost od 2:0 protiv odlične ekipe Rumunije, ali svakako čestitke momcima, pogotovo na prvom poluvremenu - kazao je nakon meča selektor Minja Ljumović.

image
-FOTO: FSCG

Crna Gora je igrala u sastavu: Koljčević, Radomirović (od 75. Kuzmanović), Marković, Rakčević (od 75. Sekulić), Kumburović, Popović (od 75. Uzunovski), Đokaj (od 54. Marković, od 75. Đurišić), Rešetar (od 75. Grbović), Jovović (od 47. Vušurović), Vujović (od 54. Bulatović), Šekularac (od 54. Begović).

Drugi prijateljski meč između Crne Gore i Rumunije igra se u četvrtak, sa početkom u 12 časova na Trening kampu FK Budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:47