Miodrag Radulović / Foto: Lazar Ružić
07/11/2023 u 14:01 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radulović: Želimo da uvećamo bodovni saldo

Crveni pripreme počinje u nedjelju 12. novembra

Do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, ostala su dva kola. Crna Gora je izgubila gotovo sve šanse da se nađe na smotri najboljih na Starom kontinentu, ali će u dvije preostale utakmice, sa Litvanijom i Mađarskom nastojati da pruži što bolje igre i ostvari pozotivne rezultate.

Selektor „crvenih“ Miodrag Radulović danas je objavio imena igrača na koje računa u tim mečevima, a o potom je iznio i očekivanja uoči tih duela.

- Pred nama su posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u kojima želimo da zahvaljujući dobroj igri dođemo do pozitivnih rezultata. Dueli sa kvalitetnim protivnicima, Mađarskom koja je do sada bila dominantna u našoj grupi i Litvanijom koja je u drugoj polovini kvalifikacija ostvarila odlične rezultate, pružaju nam priliku za nadigravanje ali i osvajanje novih bodova. U prvom duelu sa Mađarskom odigrali smo veoma dobru utakmicu u kojoj, nažalost, nismo uspjeli da osvojimo više od jednog boda. Litvanija nam je, na neki način, dužnik u ovim kvalifikacijama jer smo u Kaunasu ostali bez dva boda u posljednjim sekundama utakmica… Zbog svega što se desilo u pomenute dvije utakmice, ali i naših takmičarskih ambicija, želimo da kvalifikacije završimo sa dvije pobjede, da uvećamo bodovni saldo i vidimo za šta će nam to biti dovoljno na kraju ovog ciklusa - rekao je Radulović.

Reprezentacija Crne Gore pripreme za mečeve sa Litvanijom i Mađarskom počinje u nedjelju, 12. novembra treningom na terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 18:00 časova. Podsjećamo, meč sa Litvancima igra se 16. novembra na stadionu pod Goricom od 20:45 sati, dok će tri dana kasnije „sokoli“ gostovati u Budimpešti (15 sati).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:09