Nikola Rakojević / -FOTO: FSCG
14/06/2023 u 13:10 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakojević: Rezultat je uvijek bitan

Mlada selekcija Crne Gore sjutra u Plovdivu gostuje Bugarskoj

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore (igrači do 21 godine) otpuovala je danas u Bugarsku, gdje će sjutra protiv istoimene domaće ekipe igrati prijateljski meč. Selektor Nikola Rakojević je prethodnih nekoliko dana radio sa ekipom na „DG areni“, kako bi se što bolje uigrali za sjutrašnji meč, ali i susret sa Poljskom koji „crvene“ očekuje u ponedjeljak u Podgorici.

-Ovo je neka priprema za ono što nas čeka, a to su kvalifikacije koje nas očekuju u sepetmbru. Za razliku od susreta sa Kinom, ovoga puta imamo manji broj igrača, jer su neki povrijeđeni, neki su prešli u A selekciju. Ali, u svakom slučaju mislim da možemo napraviti dobru reprezentaciju koja može da se suprotstavi i Bugarskoj i Poljskoj na najbolji mogući način. Trenutno je fokus na igračima iz domaćeg šampionata i najvjerovatnije će gro igrača za tu prvu utakmicu biti iz naše lige – rekao je selektor Nikola Rakojević.

Pred vama su dvije prijateljske utakmice, da li je rezultat na tim susretima u prvom planu?

-Ja sam trener koji uvijek kaže da je rezultat bitan. Prema tome, koji god trener kaže da rezultat nije u prvom planu, ja mu ne vjerujem. Bez obzira kakva je utakmica u pitanju, za mene je rezultat uvijek u prvom planu.

Koliko znate o Bugarima i Poljacima?

-Imamo snimke, analizirali smo Bugare, jer prvo igramo sa njima. Znamo u kakvim sistemu igraju i probaćemo da im pariramo na najbolji mogući način. Vjerujem da možemo da dođemo do dobrog rezultata – poručio je Nikola Rakojević.

Utakmica između Bugarske i Crne Gore igra se sjutra u Plovdivu sa početkom u 17:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 06:10