Мохамед Салах / -Фото: Твитер
07/09/2023 u 13:14 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Salah i definitivno ostaje u Liverpulu

Ništa od transfera u Al Itihad

Mohamed Salah će definitivno ovu takmičarsku sezonu provesti u dresu Liverpula, nakon što je engleski velikani jasno dao do znanja da nema namjeru da ga proda Al Itihadu.

Iako se dugo pisalo da se prelazni rok u Saudijskoj Arabiji završava 20. septembra, najnovije informacije govore da arapski klubovi mogu da se pojačaju samo do kraja današnjeg dana, što praktično znači i definitivan kraj pregovora za Salaha.

Al Itihad nije štedio novca u ubjeđivanju Liverpula da izvrši transfer, pa je pripremljena ponuda od 200 miliona funti da dobije zeleno svjetlo za potpisivanje Salaha.

I sam fudbaler bi primao platu veću od Kristijana Ronalda i Karima Benzeme, ali je presudio stav Jirgena Klopa i uprave „crvenih” - Mo Salah nije na prodaju.

Bogati gazde iz Saudijske Arabije nisu navikli na takve odgovore, ali su na kraju morali da prihvate realnost i prekinu pregovore. To znači kraj sage barem za ovih nekoliko mjeseci, ali bi sljedećeg ljeta ovaj transfer mogao biti ponovo aktiviran.

Tada bi Salahu bilo godinu dana prije isteka ugovora sa Liverpulom i "crveni" bi svakako dobro razmislili da li bi dobili sličnu ponudu, a imali bi i dovoljno vremena da angažuju adekvatnu zamjenu za svog najboljeg igrača.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:32