Timo Verner / -FOTO: EPA
07/01/2024 u 12:10 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Timo Verner se seli u Totenhem

Za ponedjeljak zakazani ljekarski pregledi u Londonu

Gotovo je - Timo Verner se sigurno vraća u Premijer ligu, gdje će pokušati da popravi utisak poslije katastrofalnih izdanja koje je imao u dresu Čelsija.

Totenhem će biti novi klub njemačkog golgetera, nakon što je klub iz Londona ekspresno okončao pregovore sa Lajpcigom o dovođenju Vernera u svoje redove.

Ovo je odgovor na krizu sa nekoliko povrijeđenih ofanzivaca i izostanak Sona, koji je otputovao na Kup Azije sa selekcija Južne Koreje.

Verner je neočekivano na klupi od početka sezone u Lajpcigu nakon što je trener Marko Roze dao Loisu Opendi punu slobodu, jasno dajući do znanja da neće računati na bivšeg kapitena, koji je u međuvremenu izgubio mjesto u reprezentaciji Njemačke.

Kao moguća destinacija pominjao se i Mančester junajted, ali je Totenhem brzo reagovao, pa su za manje od 24 sata dogovoreni svi detalji.

Detaljni ljekarski pregledi zakazani su za ponedjeljak, nakon čega će Verner i zvanično potpisati ugovor sa Totenhemo i biće stavljen na raspolaganje treneru Angeu Postekogluu.

Njemac će za Totenhem debitovati na gostovanju Mančester junajtedu narednog vikenda, a u ugovoru o pozajmici klubova postoji klauzula kojom „Spursi” mogu u potpunosti da kupe Vernera od Lajpciga za sumu od 18 miliona eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 10:57