Crveni na ispitu u Švajcarskoj / -FOTO: FSCG
12/10/2023 u 18:25 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vasilije Adžić: Želimo u Lozani nova tri boda

Meč između Švajcarske i Crne Gore igra se sjutra od 19 sati

Mlada reprezentacija Crne Gore sjutra nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Nakon pobjede u Jerevanu nad Jermenijom, tim trenera Nikole Rakojevića gostuje u Lozani selekciji Švajcarske, protiv koje će probati da stignu do još jednog dobrog rezultata. Istina, crveni će biti oslabljeni neigranjem Vuka Strikovića i Milana Vukotića, koji su nacionalni tim zbog povrede napustili još prvog dana priprema.

Jedan od naših najboljih mladih igrača Vasilije Adžić, uoči sjutrašnjeg duela rekao je da je optimista i da se nada osvaјanju nova tri boda.

-Možete očekivati igru kao u Jermeniji u poslednjih pola sata, jer smatram da smo u tom periodu pokazali kako bismo otprilike trebali da igramo… S druge strane, mislim da nismo pokazali puno toga u prvoj utakmici i kroz analizu Švajcarske smo vidjeli da možemo iskoristiti sav naš potencijal u igri prema naprijed.  Među nama vlada veliki optimizam i mi uvijek idemo na pobjedu. Treba pozitivno da razmišljamo ko god bio protivnik. Nadam da ćemo upisati nova tri boda i samo nam je to u fokusu – poručio јe Vasiliјe Adžić.

Sјutrašnja utakmica počinje u 19 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:23