Faruk Hadžibegić / -FOTO: DAN
27/11/2023 u 13:54 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO): Hadžibegić: Nisam siguran da li bi neki drugi centar uspio da ovo organizuje na ovakav način

Ovo je pun pogodak - poručio je nekadašnji selektor Crne Gore

I drugi dan drugog po redu Ulcinjskog Mundijala prijateljstva protekao je u druženju i evociranju uspomena na neke ranije dane provedene u zajedničkoj Jugoslaviji. Nekadašnji fudbalski asovi – Ljubomir Radanović, Stanislav Karasi, Faruk Hadžibegić, Mehmed Janjoš, Ivan Gudelj, Slobodan Halilović, braća Bakrač i ostali u vedrom tonu su razgovorali  i dogovorali nova druženja, ponovo u Crnoj Gori, ali i u ostalim državama bivše Jugoslavije.

Nekadašnji crnogorski selektor Faruk Hadžibegić za „Dan“ je rekao da je ova manifestacija nešto najljepše što se moglo dogoditi na ovim prostorima.

-Ovo je zaista pun pogodak. Bio sam i prošle godine, a ove je još masovnije. Prezadovoljan sam kako je sve ovo organizovano, a imao sam priliku da se sretnem i popričam sa nekadašnjim saigračima, protivnicima na terenu. Ljudi koji su oragnizovali ovo su nas spojili kao na nekoj svadbi i nisam siguran da li bi neki drugi centar uspio da ovo organizuje na ovaj način, a tu smo svi sa prostora bivše SFRJ. Presrećan sam zbog toga – poručio je Faruk Hadžibegić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 13:25