Велимир Влаховић / - Фото: ФК Будућност
16/07/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Влаховић још двије године у Будућности

Велимир Влаховић jе ставио аутограм на нови уговор са екипом Будућности - 21-годишњи штопер и Будућност су продужили сараднjу на двиjе године, до љета 2023. године.

Високи дефанзивац jе задовољан што остаjе у табору актуелног осваjача дупле круне.

„Наравно да ми jе драго што сам остао, jер мислим да jе Будућност клуб у коме се дефинитивно наjбоље ради у држави и гдjе могу само да напредуjем из тренинга у тренинг“, рекао jе рођени Никшићанин, коjи jе међу „плаве“ стигао приjе нешто мање од двиjе године.

Млади штопер ће сљедеће сезоне бити бонус играч, до сада jе уписао осам наступа, наjбољи меч jе одиграо против Сутjеске у Никшићу када су „плави“ овjерили убjедљиву титулу, али jе свjестан да jе на нjеговом мjесту наjвећа конкуренциjа.

„Конкуренциjа jесте jака, али сам свjестан своjих квалитета, тако да ћу се борити за своjе мjесто у тиму. Спреман сам, као и до сада, да даjем све од себе“.

Влаховић се, баш као и комплетна екипа, окренуо утакмицама са Торшавном у 2. колу квалификациjа за Лигу конференциjа - први меч са ХБ Торшавном се игра 22. jула на стадиону Гундадалур у 20.00 часова, док jе реванш 27. jула под Горицом.

„Као што смо прошле године ишли од утакмице до утакмице и говорили да jе свака наредна наjважниjа, тако се понашамо и сада. Торшавн нам jе у мислима, лакши jе противник од Хелсинкиjа, али то не смиjе да нас завара. Искрено, надамо се пролазу у треће коло квалификациjа за Лигу конференциjа“, поручио jе Велимир Влаховић.

Плави ће сjутра вече умjесто тренинга одиграти приjатељски меч против омладинског састава клуба, а утакмица на Старом аеродрому починjе у 18.30 часова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:52