Debitant gost vicešampiona / -FOTO: ŽKK BUDUćNOST BEMAX
11/10/2023 u 11:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost Bemax dočekuje Slogu

U drugom kolu Jadranske WABA lige sjutra će se u 18 časova sastati ekipe koje su na startu sezone ostvarile ubjedljive pobjede

Košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra u 18 časova igraju prvi meč kao domaćin u novoj sezoni - u drugom kolu Jadranske WABA lige Podgoričanke će ugostiti Slogu iz Požege.

Obje ekipe su uspješno startovale u regionalnom takmičenju - igračice trenera Vlada Radovića su napravile važan brejk protiv Montane (82:59) u Bugarskoj, dok je debitant u ligi na svom terenu u Požegi deklasirao Nikšić (98:47).

-Očekuje nas meč protiv Sloge, koja nije nepoznanica za nas, s obzirom da smo u toku priprema igrali sa njima kontrolni meč. Kao što sam rekao i u najavi sezone, smatram da će upravo Sloga biti osvježenje lige. Vidio sam da su ljudi iz tog kluba zaista posvećeni tome što rade, kazao je Vladan Radović, trener košarkašica Budućnost Bemaxa.

Podgoričanke su, inače, 20. septembra, u okviru priprema, poražene od Sloge (60:58), tako da je jasno da će,,plave" imati poseban motiv.

-Za nas je najbitnije da smanjimo oscilacije koje smo imali u prvom poluvremenu meču protiv Montane. U drugom dijelu je to bilo značajno bolje, a takav pristup želimo i u ovom meču. Cilj je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji, da napredujemo kako individualno, tako i kolektivno, dodao je Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 10:01