Кошаркаши Морнара / - Фото: КК Морнар
02/10/2021 u 08:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар у Новом Месту исправља грешку из првог кола

Кошаркашки барског Морнара гостоваће вечерас Крки у Новом Месту у другом колу регионалне АБА лиге

Тим Михаила Павићевића лоше jе започео такмичење у регионалном шампионату поразом од Цибоне у Бару и сада жели да исправи грешку.

- Гостуjемо доброj екипи и добро вођеноj од стране младог тренера Далибора Дамjановића, састављене од искусних играча и младих новаjлиjа. Неће нас заварати нjихов убjедљив пораз у првом колу од Цедевита Олимпиjе у Љубљани, jер у супер купу седмицу приjе тога били су до самог краjа, малтене, у егалу. Сала у Новом Месту ниjе само кошаркашка тако да jе доста необично играти у нjоj, свим екипама то прави проблема, али како нама тако и домаћинима и нећемо се на то жалити - казао jе тренер Павићевић и додао:

- Послиjе утакмице са Цибоном у коjоj смо показали изражене слабости, поготово у првом полувремену, радили смо на томе да евидентне грешке исправимо, и у одбрани у нападу, да све буде на кудикамо већем нивоу. Био бих пресрећан кад бисмо успjели да играмо онако како тренирамо, jер на сваком тренингу сваки играч даjе све од себе. Управо због тога, наjжалиjе ми jе било играче послиjе пораза од Цибоне jер су уложили огромну енергиjу у припремном периоду а нису то показали на утакмици. У АдмиралБет АБА лиги jе свака утакмица подjеднако важна и тражим да имамо исти приступ игри ма ко нам био ривал. Понављам: ако успиjемо да одиграмо онако како радимо на тренинзима, бићу сигурно задовољан, независно од резултата.

Меч у Новом месту игра се од 17 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 10:17