Željko Obradović / Foto: Lazar Ružić
27/12/2023 u 14:15 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović uoči Virtusa: Moraćemo da odigramo jako dobro

Smita smo doveli u principu da bi igrao, odradio je prvi trening sa timom – rekao je strateg Partizana

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nada se da će njegov tim protiv Virtusa u Evroligi odigrati bolji meč nego što je to slučaj bio u Zadru.

-BIli smo sedam dana van Beograda, izgleda je ostavilo posledice, a to se vidjelo na utakmici u Zadru. Ekipa Zadra je igrala sa maksimalnom motivacijom. Mi nismo bili baš na potrebnom nivou. Kako god, zadovoljni smo, srećni smo što smo ponovo u Areni, da ćemo igrati protiv tima koji je u izvanrednoj formi i koji ima izuzetan kvalitet. Moraćemo da odigramo jako dobro kako bismo ostvarili dobar rezultat - rekao je Obradović.

Crno-beli će meč protiv italijanskog predstavnika dočekati oslabljeni.

-Smailagić sigurno neće igrati, kao ni Avramović. Trifunović je počeo sa treninzima, biće u timu, ali ne vjerujem da je u stanju da pomogne.

Novo pojačanje Partizana Džejlin Smit bi mogao da zaigra za vikend protiv Mornara.

-To ćemo da razmislimo kad bude došla ta utakmica. Doveli smo ga u principu da bi igrao. Ima pravo da igra, odradio je prvi trening sa timom. Kada se dovodi igrač, dovodi se da pomogne, neko ko je bitan. Takve neke stvari su bile kada je dolazio i Bruno. Očekivali smo i ispostavilo se prilično dobro što smo ga doveli. Smit je iskusan igrač, pratili smo ga dok je igrao u Njemačkoj. Ove godine je bio u Bolonji. Vjerujem da je igrač koji ima kvalitet koji može da pomogne - poručio je Željko Obradović.

Sjutrašnja utakmica u „Areni“ počinje u 19:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:29