Slovenke brane tron / -FOTO: WABA LIGA
23/03/2023 u 11:47 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica za vikend domaćin finalnog turnira Jadranske WABA lige košarkašica

Za titulu u "Bemaks areni" će se boriti domaćin Budućnost Bemaks, aktuelni šampion Cinkarna Celje, Vojvodina 021 i Montana 2003

Podgorica je spremna da i ove godine ugosti četiri najbolje ekipe Jadranske WABA lige košarkašica, koje će se na finalnom turniru u "Bemaks areni" u subotu i nedjelju boriti za titulu šampiona regionalnog takmičenja.

Za šampionski tron će se boriti domaćin Budućnost Bemaks, aktuelni šampion Cinkarna Celje, Vojvodina 021 i Montana 2003.

U prvom polufinalu, u subotu u 16 časova sastaće se Budućnost Bemaks i Montana 2003, a u drugom, tri sata kasnije Cinkarna Celje i Vojvodina 021.

Povodom finalnog turnira regionalnog takmičenja za petak je zakazana konferencija za novinare, na kojoj će govoriti treneri četiri ekipe, koje učestvuju na završnom turniru: Vladan Radović (Budućnost Bemaks), Damir Grgič (Cinkarna Celje), Aleksandar Jovanović (Vojvodina 021) i Nikolaj Gospodinov (Montana 2003), kao i Srbobran Filipović, predsjednik Borda WABA lige te Miloš Antić, ispred Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Konferencija će se održati u hotelu,,Podgorica" sa početkom u 15 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:25