Turnir na Tuškom putu / -FOTO: SEKRETARIJAT ZA SPORT GLAVNOG GRADA
24/05/2024 u 11:14 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Posljednji kvalifikacioni turnir "Basketa u mom kvartu"

Za preostala tri mjesta koja vode na završni turnir u Njegoševom parku 22. juna u subotu na Tuškom putu boriće se 16 ekipa

Posljednji, četvrti kvalifikacioni turnir trećeg izdanja "Basketa u mom kvartu" biće održan u subotu na otvorenom gradskom terenu u Ulici Bracana Bracanovića na Tuškom putu, sa početkom u 10:30 časova.

Još jedan popunjen turnir popularne manifestacije Sekretarijata za sport Glavnog grada pruštiće ljubiteljima igre pod obručem žestok obračun 16 ekipa, koja će se boriti za preostala tri mjesta koja vode na završni turnir u Njegoševom parku 22. juna.

Pored plasmana na finalni događaj, ekipa koja bude najbolja na takmičenju na Tuškom putu zaradiće 200 eura, drugoplasirani tim će dobiti vaučer za SPA centar Hotela Voco, dok će treća ekipa biti nagrađena poklon paketima iz Montecco-a.

Vizu za Njegošev park do sada su čekirale ekipe Cetinje, Loptamo i Kobe (turnir u Tološima), G Unit, Comeback i Frulaši (turnir na Starom Aerodromu), te Parni valjak, Republikanci i Limun (turnir u Zelenici).

Nagradni fond završnog turnira je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugoplasiranu i 600 za trećeplasiranu ekipu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 12:11