Sertifikati za sve učesnike / -FOTO: ASCG
25/05/2024 u 19:48 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ASCG promovisao "Dječiju atletiku"

Na sportskim terenima OŠ “Novka Ubović” u Tološima prezentaciji prisustvovali učenici i profesori više podgoričkih osnovnih škola, kao i treneri više atletiskih klubova iz Crne Gore

Na osnovu Plana i programa rada za 2024. godinu, a u cilju promocije i popularizacije atletskog sporta u Crnoj Gori na sportskim terenima Osnovne škole "Novka Ubović" u podgoričkom naselju Tološi, Atletski savez Crne Gore je održao promociju "Dječije atletike" za najmlađe, za uzrast od 6 do 12 godina. Promociji su prisustvovali predstavnici atletskih klubova: Podgorica, Milenijum, Sparta, Dionis, Sanja, Nikšić i Lovćen, kao i profesori fizičkog vaspitanja iz više podgoričkih osnovnih škola.

Takodje, prezentaciji su prisustvovali učenici iz osnovnih škola sa područja Glavnog grada, a najbrojniji su bili učenici Osnovne škole "Novka Ubović", na čelu sa profesorom Dejanom Ćupićem.

Manifestaciju je ispred ASCG otvorio predsjednik Milorad Vuletić, a stručnu prezentaciju izvele su Milena Mudreša i Sanja Đurnić, instruktori ASCG i Svjetske atletske federacije za "Dječiju atletiku".

image

Vuletić otvorio manifestaciju

-FOTO: ASCG

Prezentaciji je prisustvovala direktorica škole Ljiljana Ćorac - Ražnatović.

Nakon obavljene prezentacije i rada po radim tačkama, svim učesnicima dodijeljene su diplome Svjetske atletske federacije, a trenerima i profesorima posebni sertifikati o pohađanju seminara "Dječije atletike".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 05:37