Odlični uslovi u Vrbasu / -FOTO: POK CG
21/11/2023 u 11:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Golbal reprezentacija se vratila sa priprema

Desetodnevne pripreme u Vrbasu odradili Nikola i Marko Nikolić, Miloš Ranitović, Veselin Vuković, Goran Macanović i Velizar Obradović

Selektor golbal reprezentacije Crne Gore, Nikola Čurović, kazao je da je izuzetno zadovoljan odrađenim na desetodnevnim pripremama u Vrbasu, navodeći da su uživali u odličnim uslovima sportskog kompleksa "Drago Jovović", koji im je omogućio kvalitetan rad. Pripreme su odradili Nikola i Marko Nikolić, Miloš Ranitović, Veselin Vuković, Goran Macanović i Velizar Obradović.

Crnogorski reprezentativci u Vrbasu imali su podršku legendarnog slovenačkog golbaliste Mateja Ledineka. Čurović, kome je asistirao pomoćni trener Branislav Bulatović, kazao je da ga raduje odnos i posvećenost igrača na pripremama, navodeći da je najbitnije da je sve završeno bez povreda.

-Forma je na visokom nivou i siguran sam da ćemo spremni dočekati Evropsko prvenstvo u Podgorici. Ostaje nam još generalna provjera sa reprezentacijom Ukrajine, koju ćemo ugostiti u Nikšiću od 25. novembra do 5. decembra. Sa njima ćemo odraditi zajedničke treninge i odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, rekao je Čurović.

On očekuje da će kvalitetan rad biti nastavljen u Nikšiću.

-Nadam se dobrim partijama kako bi i samopouzdanje na takmičenju bilo na zadovoljavajućem nivou.

Siguran sam da ćemo se na taj način približiti našem cilju – osvajanju medalje na EP. Vjerujem da smo odradili dobar posao, optimista sam i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da do cilja dođemo, zaključio je Čurović.

Crna Gora će na Evropskom prvenstvu igrati u B grupi sa Ukrajinom, Turskom, Izraelom i Velikom Britanijom. Rivali u A grupi biće Litvanija, Njemačka, Belgija, Grčka i Finska.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:29