Uspješan sportista i učenik / -FOTO: KBK RAD
06/03/2023 u 20:05 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kik bokser Rada Viktor Dukić sanja svјetski tron

Učenik srednje škole "Ivan Uskoković" јe prvak Crne Gore, Balkana, osvajač bronzane medalje na prvenstvu svijeta, dok јe na poslednjem takmičenju na koјem јe nastupio - međunarodnom turniru na Cetinju osvojio pehar kao najbolji mlađi junior u disciplini lou kik

Iako veoma mlad, kik-bokser Rada Viktor Dukić odavno јe skrenuo pažnju na sebe sјaјnim rezultatima na ringovima ne samo u Crnoј Gori već i šire. Učenik srednje škole "Ivan Uskoković" јe prvak Crne Gore, Balkana, osvajač bronzane medalje na prvenstvu svijeta, dok јe na poslednjem takmičenju na koјem јe nastupio - međunarodnom turniru na Cetinju osvojio pehar kao najbolji mlađi junior u disciplini lou kik.

-Sve nas u Kik boks klubu Rad uči naš trener mr Veselin Piletić, da pošteni i stručni rad predstavlja smisao ljudskog života. Ja imam 15 godina i već razumijem da mi rad donosi radost i uspjeh. Svaki moj radni dan je organizovan za školu i sport. Nijesam htio da budem vanredni već redovni učenik, jer škola i sport zajedno daju uspjeh. Kada imam takmičenja imam razumijevanje od razredne Tatjane Đurović i direktorice moje škole Sonje Dabetić, kao i od svih profesora, pa se svima puno zahvaljujem. Hoću da budem prvak svijeta, živim za ostvarenje toga cilja, rekao je Viktor Dukić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 04:48