Zanimljive teme u KIC-u / -FOTO: SEKRETARIJAT ZA SPORT
08/10/2023 u 12:49 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Konferencija "Sport iz drugog ugla"

Zanimljivi gosti govoriće na dvije teme u ponedjeljak od 10 sati u KIC-u "Budo Tomović"

Po treći put Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada i jedini portal posvećen ženskom sportu "sportfem.me" organizuju konferenciju "Sport iz drugog ugla".

Zanimljivi gosti govoriće na dvije teme u ponedjeljak od 10 sati u KIC-u "Budo Tomović".

Prva tema je o majčinstvu i sportu. Legendarne rukometašice Bojana Popović i Katarina Bulatović, te bivša košarkaška reprezentativka Milica Milošev otkriće kako su one odgovorile na veliki životni izazov i kako je uopšte moguće kombinovati dvije tako zahtjevne sfere.

Da se bolje shvate svi izazovi kroz koje žena prolazi tokom trudnoće i nakon porođaja, kao i kakve promjene to donosi za žensko tijelo govoriće će doktorka Selma Đurbuzović Ramović, specijalista ginekologije i akušerstva.

Jednako važna, za sportiste, je i druga tema. Život nakon karijere. Je li ostanak u sportu jedina opcija i kako se sport može koristiti i kao sjajan temelj za početak nečeg novog?

O tome će govoriti bivši sportisti, reprezentativci, a sada veoma uspješni ljudi i u nekom drugom svijetu: Mladen Rakčević, Dejan Damjanović i Filip Patković. Savjete će podijeliti i legendarni trener Bogdan Tanjević

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 01:06