Pero Milošević / Foto: Lazar Ružić
25/10/2023 u 00:09 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milošević: Makar smo na kratko podsjetili kako je to nekada bilo

Kapiten Mirko Radović zahvalio se svima koјi su došli da podrže Lovćen

Trener Lovćena Pero Milošević uprkos ubjedljivom porazu od Flensburga (19:35) vidio je dosta dobrih stvari u igri njegovog tima. 

- Prvo poluvrijeme јe bilo fantastično, zaista nevjerovatna atmosfera, kao nekada. Dali smo maksimum, sprečavali njihove kontre što nije bilo lako. Čestitam divnoj publici i mojim momcima, makar smo na kratko podsjetili kako je to nekada bilo - kazao јe trener Lovćena Pero Milošević.

Da bi se pariralo timovima poput Flensburga treba, međutim, puno rada.

– Imamo mnogo perspektive, pokazali su veliku želju, i tako se stvaraju pravi igrači. Prezadovoljan kako smo odigrali protiv jednog takvog protivnika. Treba još puno rada i jake lige i utakmice kako bi došli do uspjeha. Svi su osjetili jaku utakmicu i ambijent, što je jako bitno za mladog igrača - zaključio je Milošević.

Kapiten Mirko Radović zahvalio se svima koјi su došli da podrže Lovćen.

– U prvom dijelu smo djelovali dobro i mislim da će ova utakmica itekako značiti mlađim momcima. Flensburg je jedna od najboljih ekipa na svijetu i svaki naš pad koncentracije iskoristili su najbolje što su mogli i čestitam im na pobjedi. Publika je pokazala da je prava, mi ćemo iz ovoga izaći još jači - istakao јe Radović.

Trener Flensburga Nikoleј Krikau bio јe zadovoljan igrom svog tima u nastavku, ali i atmosferom u "Bemaks areni".

- Hvala svima na ovom iskustvu, čestitam svom timu ali i protivniku. Sjajno je slušati ove pjesme od navijača. Mislim da smo imali probleme u prvom poluvremenu, ali završili smo meč kako treba. Srećni smo i cijenimo gostoprimstvo koje smo imali u Crnoj Gori - rekao je Krikau.

Zadovoljstvo niјe krio ni robusni pivot Blaž Blagotinšek.

- Bila je dobra atmosfera, lijepo je igrati pred punom salom. Na početku smo napravili puno grešaka ali smo u drugom poluvremenu pokazali pravo lice. Bilo je lijepo ova tri dana u Podgorici - rekao je Blagotinšek.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 15:06