Са састанка Шарчевића и Смоловића / - Дан
16/07/2021 u 14:39 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Бијело Поље наградила Шарчевића са 900 еура

Млади боксерски ас је казао, да је овај успјех велика одговорност и подстицај за даљи рад

Предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић, уприличио је данас пријем за боксера Мирка Шарчевића,  поводом освајања сребрне медаље на недавно завршеном Европском првенству за младе у Тбилисију. Шеснаестогодишњи боксер клуба „Бијело Поље”, Мирко Шарчевић једини је представљао Црну Гору на овом првенству. За постигнути успјех Општина Бијело Поље наградила је Шарчевића са 900 еура.

Предсједник Смоловић је казао, да сви досадашњи успјеси Шарчевића служе на понос не само Бијелом Пољу, него и  цијелој држави.

– Општина Бијело Поље увијек је билиа на страни спортиста, посебно оних младих и перспективних, који на међународном плану остварују резултате и тиме проносе славу Бијелог Поља и Црне Горе. Важно је да он настави квалитетно да учи и тренира, а ми ћемо увијк пружати подршку и помоћ – истакао је Смоловић.

Млади боксерски ас је казао, да је овај успјех велика одговорност и подстицај за даљи рад.

– Задовољан сам постигнутим успјехом, јер је ово за мене једно велико и лијепо искуство. Велику захвалност дугујем тренерима, посебно Мугоши Ковачевићу, који је пренио своје знање и научио ме правом боксу – навео је Шарчевић.

Циљ му је, каже, одлазак на Олимпијаду 2024. године, која ће се одржати у Паризу. Спортски директор БК „Бијело Поље” изнио је похвале на рачун Шарчевића, и његове тренере Ковачевића и Славка Мрдака, а Марко Масловарић, директор Центра за спорт и рекреацију обећао пуну подршку младом боксеру и његовом клубу, али и свим осталим бјелопољским боксерима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:28