Dodjela nagrada / - FOTO: DRAGAN MIJATOVIć
22/12/2022 u 16:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OSCG proglasio najbolje u 2022. godini

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore uručena su priznanja najboljim i najperspektivnijim odbojkašima i odbojkašicama, kao i najboljim trenerima u domaćem prvenstvu za 2022. godinu

Shodno Pravilniku o kriterijumima i načinu izbora najboljih i najperspektivnijih, odbojkaški klubovi, trenerska organizacija i Upravni odbor OSCG izabrali su najbolje u ovoj godini.

Priznanja najboljima uručio je predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković.

Za najboljeg odbojkaša u domaćem prvenstvu izabran je Blažo Milić (Budva/Makabi, Izrael), za najboljeg u inostranstvu Marko Bojić (Al Nasr, Saudijska Arabija), najperspektivniji je Rastko Milenković (Budva), dok je najbolji trener u domaćem prvenstvu Miloš Marković (Budva).

Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu za 2022. godinu izabrana je Teodora Čavić (Galeb Liko Soho Group), najbolja odbojkašica u inostranstvu je Nikoleta Perović (Konsolini, Italija) najperspektivnija je Lara Jovović (Morača), a najbolji trener u domaćem prvenstvu za odbojkašice je Petar Koković (Galeb Liko Soho Group).

Priznanja će naknadno biti uručena Blažu Miliću, Marku Bojiću i Nikoleti Perović, koji zbog klupskih obaveza nisu bili u mogućnosti da prisustvuju dodjeli.

Rastko Milenković je izabran za najperspektivnijeg odbojkaša Crne Gore za 2022. godinu.

Dupla kruna na domaćoj sceni, donijela je priznanje za najboljeg trenera Milošu Markoviću, strategu Budve.

Priznanje za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu dobila je Teodora Čavić, koja je sa Galebom osvojila duplu krunu u sezoni 2021/2022.

Za najperspektivniju odbojkašicu Crne Gore izabrana je Lara Jovović, odbojkašica Morače.

Za najboljeg trenera u domaćem prvenstvu za odbojkašice u 2022. izabran je Petar Koković, trener Galeb Liko Soho Group-a. Koković je sa ekipom Galeba osvajač duple krune u sezoni 2021/2022.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:23