/ -FOTO: TEKBOL SAVEZ CRNE GORE
21/09/2023 u 13:54 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tekbol liga Crne Gore: Kraj na Cetinju

Takmičenje se odražati u subotu na Dvorskom trgu i to u četiri kategorije

Posljednja stanica ljetnje sezone Crnogorske tekbol lige (MTL) biće Cetinje, koje će u subotu, 23. septembra, na Dvorskom trgu, ugostiti najbolje tekere Crne Gore u četiri kategorije (muškom i mješovitom dublu, muškom singlu i parova dječaka). Finalni turniru je organizovan u saradnji sa Prijestonicom Cetinje. Inače, kompletan projekat Montenegrin Teqball League podržan je od strane Ministarstva sporta i mladih.

Finalni spektakl očekuje se u dvije najatraktivnije kategorije, muškom dublu i singlu, u kojima će najbolje plasirani takmičari u generalnom plasmanu Montenegrin Teqball League izboriti mjesto na Svjetskom prvenstvu, na Tajlandu krajem novembra.

Trka za pobjedu u kategoriji muških parova uzbudljiva je od samog početka. Vode je „Kurjaci“ i „Stroj Lob“, koji su igrali sva četiri finala i svaki meč odlučen je u trećem setu, računajući i susrete u Jadranskoj tekbol ligi (ATL). Marku Žarkoviću u Andriji Jovanoviću dovoljan je plasman u finale kako bi bukirali karte za Tajland.

„Kurjaci“ su osvojili posljednja tri turnira - na Žabljaku, u Tivtu i Bijelom Polju, dok je „Stroj Lob“ bio najbolji na premijeri u Ulcinju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 08:19