Protiv domaćina na punom Gružu / -FOTO: WPOLO.ME
08/01/2024 u 14:49 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vaterpolisti Crne Gore protiv Hrvatske

Mečevi odluke u grupi A o putnicima u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Dubrovniku: Španija - Francuska (17.45) i Hrvatska - Crna Gora (20.15)

U grupi A na Evropskom prvenstvu za vaterpoliste večeras su mečevi odluke o putnicima u četvrtfinale. Vaterpolisti Crne Gore igraće u Dubrovniku od 20.15 protiv Hrvatske, dok će se u 17.45 sastati Španija i Francuska u trećem kolu Evropskog prvenstva.

Uoči posljednjeg kola, sve selekcije u igri su za direktan plasman među osam najboljih. Za tako nešto reprezentacija Crne Gore mora zauzeti jedno od prva dva mjesta, odnosno savladati Hrvatsku u regularom toku meča.

Opcija je mnogo, ali kalkulisanja neće biti. Tražiće se trijumf nad domaćinom pred punim tribinama bazena u Gružu. U brojnim dosadašnjim duelima, Crna Gora je pokazala da zna kako protiv Hrvatske, a u posljednjem susretu na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta, crnogorski tim slavio je u osmini finala.

Najiskusniji u crnogorskoj reprezentaciji Draško Brguljan, očekuje izuzetno težak meč i nada se uspjehu.

-Čeka nas veliki rival, jedan od favorita ne samo za medalju, već za zlato. Biće jedna izuzetno teška utakmica, ali mislim da imamo svoje šanse. Važan je početak, da pokušamo da ne padnemo pod atmosferu koja će biti na bazenu i malo po malo kako utakmica bude odmicala ja mislim da ćemo imato svoje šanse, rekao je Brguljan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:06