Nagrađeni najuspješniji / -FOTO: COK
24/09/2023 u 19:31 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Završena COK 3×3 Dječija liga: E Roma osvojila prvo mjesto

Cilj "COK 3X3 dječije lige" je prije svega promocija sporta i olimpijskih vrijednosti kroz 3X3 takmičenje

Prvo mjesto u uzbudljivom finalu COK 3×3 Dječije lige osvojila je ekipa "E-Roma" u sastavu Ognjen Jokić, Matija Furundžić, Stefan Šebek i Milovan Milić.

U finalu su savladali Lovćen, dok je treća pozicija pripala "Doktorima".

Cilj "COK 3X3 dječije lige" je prije svega promocija sporta i olimpijskih vrijednosti kroz 3X3 takmičenje, a za predavanja i radionice bili su zaduženi crnogorski olimpijci. Uz puno priče, osmjeha, anegdota naši budući šampioni su se družili sa već dokazanim sportskim asovima.

Rezultati to potvrđuju ono što svi odavno i znamo – da je Crna Gora sportska zemlja, a košarka je jedan od najpopularnijih sportova među najmlađim starosnim grupama.

Pobjedničkim ekipama pehare su uručine crnogorske rukometašice Maja Savić i Vanesa Agović.

Petnaest najboljih ekipa odmjerilo je snage na završnom turniru, na kojem je uvodnu riječ imala Katarina Bulatović – sportska direktorica ŽRK Budućnost Bemaks, nakon čega je publika zahvaljujući saradnji sa Plesnim savezom Crne Gore uživala u pokretima mladih i starijih plesača break dance-a iz plesnog kluba "Sonrisa" i plesnog kluba "Mystic" iz Podgorice.

- Uz veliku zahvalnost svih učesnika, naših najmlađih, njihovih trenera i klubova imali smo zadovoljstvo da uživamo u bravurama i potezima naših 384 učesnika iz 96 ekipa iz cijele Crne Gore koji su odigrali 190 utakmica - saopštili su organizatori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:52