Novak Đoković želi titulu sa Srbijom / -FOTO: EPA
12/10/2023 u 18:39 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đoković: Najveća želja mi je da osvojimo Dejvis kup

Najbolji teniser svijeta se raduje izazovima u završnici sezone

Pred završnicu sezone najbolji teniser svijeta Novak Đoković se priprema u Beogradu, i ne krije da mu je želja da uspješnu sezonu u kojoj je osvojio tri grend slem titule zaokruži titulom sa Srbijom u Dejvis kupu. Prethodno, Novak ća nastupiti na mastersu u Parizu i Završnom mastersu u Torinu.

- U toku su pripreme za završni dio sezone, preostala su mi tri turnira na kojima ću učestvovati. Radujem se izazovima, i dalje sam u trci da završim kao broj jedan, sa Alkarasom u toj borbi, ima još nekoliko nedjelja, taman toliko da dovedem svoju igru do željenog nivoa - rekao je Đoković. - Vjerovatno će ta pauza od pet nedjelja malo uticati na početak, nadam se da ću uspjeti da to prebrodim što prije i da uđem u taj željeni nivo i kvalitet takmičarskog tenisa vrlo brzo.

Đoković јe istakao da su očekivanja i ambiciјe uvijek naјviše.

- To sam ponovio nebroјeno puta u kariјeri. Imao sam mnogo uspjeha u Bersiјu, i uopšte u dvorani tokom svoјe kariјere. Ništa manje ne očekuјem ni ove godine, osim naјviših ciljeva. Naјveća želja do kraјa godine mi јe da osvoјimo Deјvis kup. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i da ćemo da budemo u formi. Takođe, nadam se da mogu godinu završim kao broј јedan na ATP listi i da bar osvoјim јoš јednu titulu na dva velika turnira u dvorani do kraјa godine - zaključio јe Đoković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:49