Ana Brnabić / - Screenshot
25/12/2023 u 08:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnabić: Zahvaljujem se ruskim službama bezbednosti

Kako je rekla premijerka u tehničkom mandatu, navodno vlast u Srbiji žele da sruše "neke zapadne službe"

Premijerka Srbije u tehničkom mandatu zahvalila se ruskim službama bezbjednosti koje su ih obavijestile šta se u nedjelju sprema u Beogadu u, tvrdi, režiji nekih zapadnih službi, prenosi N1.

Brnabić je u "Hit tvitu" na Pinku u nedelju uveče podsjetila da je i prije izbora upozoravala da će opozicije pokušati da ospori rezultate izbora i nasilnim putem preuzme vlast u Srbiji, što je kulminiralo, rekla je, "napadom na Skupštinu grada Beograda", piše "Politika".

- To vjerovatno neće biti popularno ovima sa Zapada, ali ja posebno večeras osjećam da je važno stati u odbranu Srbije i da se zahvalim ruskim službama bezbjednosti koje su imale te informacije i koje su ih podelili sa nama - izjavila je Brnabić.

- Državni organi Srbije su potom - nastavila je Brnabić, "podijelili te informacije i sa drugim predstavnicima međunarodne zajednice koji su ih odbacili kao ruske dezinformacije".

- Svi ostali su rekli da je to plasiranje lažnih vesti - rekla je.

Za danas je najavila sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:48