/ FOTO: PRINTSCREEN/MUP
13/11/2022 u 12:21 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ko su bile mete ekipe Džonija sa Vračara: Na crnoj listi pet imena

Saslušano je 16 lica, nakon ćega je Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo sudiji da se za svih 32 lica odredi pritvor

Tužilaštvo za organizovani kriminal donijelo je naredbu o sprovođenju i proširenju istrage kojom je obuhvaćeno 38 lica, u slučaju organizovane kriminalne grupe "Vračarci" koja je radila po nalozima vođa" Kavačkog klana".

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu zbog osnovane sumnje da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Nikola Vušović i Uroš Piperski, u periodu od početka 2019. do 11. novembra 2022. godine iz koristoljublja i drugih niskih pobuda na podmukao način lišili života sada pokojne Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragan Ristića, i pokušali su da liše života Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića, Arsenija Stefanovića i sada pokojnog Lazara Vukićevića, piše Nova S.

(VIDEO) Saslušani "Vračarci": Na krivičnoj prijavi 38 imena, predložen pritvor

- Saslušano je 16 lica, nakon ćega je Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo sudiji da se za svih 32 lica odredi pritvor i to: Nikoli Vušoviću, koji je i dalje u bjekstvu i za kojim je raspisana međunarodna potjernica, Urošu Piperskom, koji je uhapšen u Portugalu, Nedeljku Todoroviću, Dariu Đorđeviću, koji se nalazi u privoru u Austriji, Luki Ceroviću, Aleksandru Miloševiću, Aleksandru Naumovskom, Vladanu Miketiću, Darku Maletiću, Rašo Banu, koji je u bjekstvu, Đorđu Kneževiću, Ivi Bukljašu, Jovanu Bošnjaku, Jovici Sovilju, koji je takođe u bjekstvu, Nikoli Kačareviću, Lazaru Iliću, koji se nalazi u pritvoru u Crnoj Gori, Marku Taciću, Milošu Pavloviću, koji je u bjekstvu, Nikoli Božiloviću, Nikoli Milekoviću, koji je u bjekstvu, kao i Nikoli Filipoviću, Petru Jevtiću, Radivoju Jovanoviću koji su u bjekstvu, Rajku Topiću, Stevanu Mandariću, Strahinji Saviću, koji je u pritvoru u Crnoj Gori, Ivanu Biletiću, Vojinu Stuparu, Milošu Andrejeviću i Aleksandru Ostojiću - sva četvorica su u bjekstvu, Drašku Nikoliću i Nikoli Vukojeviću- pišu Novosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:23