Danas bi Danka ILić napunila dvije godine / - SKRINšOT/TIKTOK
06/05/2024 u 20:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Potresne poruke roditelja ubijene male Danke: Danas si trebala da duvaš svoju drugu svjećicu

Mala Danka Ilić koja je, kako se sumnja ubijena 26. marta i čije tijelo još uvijek nije pronađeno, danas bi napunila dvije godine, a tim povodom na društvenim mrežama oglasili su se njeni roditelji potresnim porukama.

Mala Danka bi danas, 6. maja na Đurđevdan, napunila 2 godine, a njena majka Ivana napisala je na Fejsbuku emotivnu poruku.

- Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svjećicu. Nisu nam dali da budemo srećni. Dok ima nas, biće i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama - napisala je Dankina mama.

Za devojčicin rođendan, oglasio se takođe objavom na Fejsbuku i njen otac Miloš.

- Najmilija naša malena, danas smo trebali da duvamo svjećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata - napisao je Dankin tata.

Podsjetimo, Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju a za njeno ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Njeno tijelo i dalje nije pronađeno.

Janković i Dragijević su uhapšeni 4. aprila, nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili, pa se riješili tijela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 20:58