Ivan Petrovic - Ipe / PRESS DF, DF, MILAN KNEZEVIC, AN - IVAN PETROVIC - IPE
20/10/2022 u 17:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DF osudio protjerivanje direktora Adria televizije

Iz DF-a očekuju od premijera Abazovića da zaustavi ovo maltretiranje građana Srbije

Demokratski front osuđuje novo maltretiranje državljana  Srbije od strane crnogorske vlasti i ocjenjujemo da neko želi da situaciju u CG vrati u vrijeme diskriminacije i širenja mržnje prema svemu sto je srpsko ili dolazi iz Srbije, saopšteno je iz ovog političkog saveza.

Vlasniku TV ADRIA zabranjen ulazak u Crnu Goru

- Poslednji se na meti našao Bratislav Stojiljković, vlasnik TV Adrije i radio Jadrana, i osoba koja investira u CG. Dakle, i pored zaklinjanja u slobodu medija ovdašnji ekstremisti i dalje jedino razmišljaju o sprovođenju politike netrpeljivosti, a to svakako nećemo dozvoliti. Ovo je ujedno i atak na uspješne ljude koji investiraju u CG i zapošljavaju veliki broj naših građana, navode oni. 

Iz DF-a očekuju od premijera Abazovića da zaustavi ovo maltretiranje građana Srbije.

- Pošto pretpostavljamo da se i ovdje radi o ,,nasleđu” poznatih antisrba Sava Kentere i Ranka Krivokapica, očekujemo od premijera Abazovića da odmah zaustavi ovo ničim izazvano maltretiranje građana Srbije. Ovaj ekstremizam nam govori da bivši režim moramo slomiti do kraja kako bi Crna Gora najzad postala slobodna država otvorena za sve, zaključuju iz DF-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 23:46