Радован Никчевић / - фото: ДПС ТУЗИ
11/08/2021 u 18:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Функционер ДПС-а Тузи оптужио Ђељошаја: Пут сте урадили за партијске војнике

Како каже, тако jе, случаjно или не, око 400 м пута асфалтирано недалеко од куће предсjедника МЗ Врањ, његових блиских рођака и партиjских истомишљеника

Jуче jе свечано предсjедник Општине Тузи Ник Ђељошаj са сарадницима отворио пут Душићи - Лекаj - Врањ али jе некако “заборавио” да свечано отвори и други путни правац, саопштио је члан Општинског одбора ДПС Тузи Радован Никчевић.

Наиме новац из општинске касе коjим би требало да се финансира асфалтирање приоритетних дионица, не троши се за добро и у корист свих грађана нашег краjа, без обзира на партиjску или било коjу другу припадност, већ супротно. Тим новцем се сређуjу путеви коjе користе они коjи су политички блиски странкама на власти, додао је Никчевић.

Како каже, тако jе, случаjно или не, око 400 м пута асфалтирано недалеко од куће предсjедника МЗ Врањ, његових блиских рођака и партиjских истомишљеника.

– Тиме jе локална управа показала да занемаруjе броjне угрожене категориjе становништва, нпр. ученике коjи путуjу у школу у Матагуже и оглушила се о њиховим потребама за побољшање путне инфраструктуре на тоj дионици. Такође, умjесто уређења прилазу капели и локалном православном гробљу, привилегиjу и приоритет санациjе пута добиjаjу ипак само политички истомишљеници – наводи Никчевић.

image

фото: ДПС ТУЗИ

- фото: ДПС ТУЗИ

Према његовим ријечима, као одговорна партиjа коjоj jе добро свих грађана на првом мjесту, свакако нас радуjе унаприjеђење инфраструктуре, jер ћемо ми за разлику од наших политичких опонената увиjек подржавати и поздравити сваки квалитетан проjекат, казао је он.

Ипак, дискриминациjа на основу партиjске припадности и "награђивање" гласача са jедне, односно "кажњавање" оних коjи то ниjесу са друге стране, за сваки jе осуд и не смиjе бити полазна тачка било коjе власти, па ни ове, jер грађани Малесиjе то не заслужуjу, закључио је Никчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:29