Александар Кашћелан и Далибор Шабан / -фото: Пријестоница Цетиње
02/07/2021 u 19:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jавни ред и мир у Приjестоници у континуитету стабилан

Градоначелник је додао да су припремљене броjне активности и манифестациjе кроз програм Љето у Приjестоници и да очекуjе њихову добру посjећеност

Jавни ред и мир на Цетињу у континуитету jе стабилан, оциjењено jе на састанку градоначелника Приjестонице Александра Кашћелана и начелника Одjељења безбjедности Цетиње Далибора Шабана, наводи се у саопштењу пријестонице Цетиње.

– У сусрет љетњоj туристичкоj сезони, очекиваном доласку већег броjа туриста и интензивирању саобраћаjа на териториjи Приjестонице, циjеним изузетно значаjним превентивно дjеловање службеника Управе полициjе. На Цетиње су сви добродошли и желимо да се приjатно осjећаjу, да несметано уживаjу у граду или у националним парковима на териториjи Приjестонице – казао jе градоначелник.

Он jе додао да су припремљене броjне активности и манифестациjе кроз програм Љето у Приjестоници и да очекуjе њихову добру посjећеност. Вjеруjе да ће и туристи из региона и иностранства у већем броjу посjетити Црну Гору, као и да неће заобићи Цетиње током свог одмора.

Шабан jе казао да на Цетињу ниjе било нарушавања jавног реда и мира у већем обиму, те да са задовољством може констатовати да jе у Приjестоници jавни ред и мир у континуитету стабилан.

Градоначелник се посебно захвалио припадницима Одjељења безбjедности Цетиње на континуираноj подршци и сарадњи, посебно током пандемиjе корона вируса када су заjедно са припадницима Комуналне полициjе и Службе заштите и спашавања доприниjели сузбиjању ове пошасти, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 00:54