Sa sastanka / - MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE
29/06/2023 u 11:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministarstvo javne uprave uvodi CAF model za upravljanje kvalitetom

Ključni cilj projekta je da se kroz mapiranje procesa, osigura optimizacija internih procedura i unaprijedi kvalitet pruženih usluga građanima, kaže se u saopštenju

Ministarstvo javne uprave uvodi CAF model za upravljanje kvalitetom, saopšteno je iz ovog resora.

Na marginama konferencijeEU - Western Balkans Regulatory Dialogue, danas su ministar javne uprave, mr Marash Dukaj i direktorica ReSPA-e, Maja Handjiska Trendafilova, potpisali dokument u cilju sprovođenja projektnog zadatka - Implementacija Zajedničkog okvira (CAF) u Ministarstvu javne uprave.

image

Sa sastanka

- MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

- Ključni cilj projekta je da se kroz mapiranje procesa, osigura optimizacija internih procedura i unaprijedi kvalitet pruženih usluga građanima. S tim u vezi, standardizacijom procesa rada u čitavoj javnoj upravi nastavićemo da unapređujemo i razvijamo e-usluge za ključne potrebe krajnjih korisnika, doprinoseći pojednostavljenju administrativnih procedura - navodi se u saopštenju Ministarstva javne uprave.

Projekat se realizuje od juna do decembra 2023. godine. On omogućava svim zaposlenima u Ministarstvu javne uprave da sprovode upravljanje kvalitetom kroz primjenu CAF-a u cilju dizajniranja budućih aktivnosti u ovoj oblasti, zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:05