Takmičenje srednjoškolaca / - DJORDJE CMILJANIC/VLADA CRNE GORE
25/02/2024 u 14:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na državnom takmičenju učestvovala 323 učenika iz 37 srednjih škola

Želim da ovo bude samo jedna u nizu vaših pobjeda i da nas mnogo puta, baš kao i danas, učinite ponosnim, a Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će se potruditi da vam u tome bude snažan oslonac, poručila je ministarka Jakšić-Stojanović

Na Ekonomskom fakultetu u Podgorici danas je svečano otvoreno državno takmičenje učenika srednjih škola 2024. godine.

Učestvovala su 323 učenika iz 37 srednjih škola. Na svečanom otvaranju državnog takmičenja ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić- Stojanović poručila je da srednjoškolcima da su samim plasmanom na ovo takmičenje ostvarili veliki uspjeh.

- Želim da ovo bude samo jedna u nizu vaših pobjeda i da nas mnogo puta, baš kao i danas, učinite ponosnim, a Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će se potruditi da vam u tome bude snažan oslonac, nagalasila je ministarka.

image

Anđela Jakšić Stojanović

- DJORDJE CMILJANIC/VLADA CRNE GORE

Direktor Ispitnog centra Miloš Trivić, je naglasio da će Ispitni centar i Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija zajedničkim snagama raditi na unapređivanju uslova za obrazovanje mladih ljudi.

- Sigurni smo da postoji veliki broj djece koji i dalje pronalaze oblast u kojoj će iskazati svoj puni potencijal, a zadatak svih nas je da im to omogućimo na najbolji mogući način, jer znanja i vještine koje učenici usvoje i razviju sada, postaju temelj na kojem se grade sve životne vrijednosti, istakao je Trivić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:35