/ - TVCG, SKRINšOT
01/01/2023 u 11:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Od 80 eura penzije, deset dao da pomogne drugima

Radomir je zadao domaći zadatak svima koji imaju mnogo više da se priključe humanitarnim akcijama i tako pomognu onima kojima će svaki cent značiti

Postoje ljudi velikog srca koji sa svojim skromnim primanjima pomažu drugima. Dokaz je Radomir Kovačević iz sela kod Bijelog Polja. Odvojivši deset eura od svojih skromnih primanja, priružio se akciji "Srcem za Crnu Goru", javlja TVCG prenosi portal RTCG.

Na adresu TVCG stiglo je pismo od Radomira Kovačevića iz sela Gornja Orahovica kod Bijelog Polja. U koverti, osim pisma, deset eura i poruka da želi da se pridruži humantiranoj kampanji "Srcem za Crnu Goru".

Radomir mjesečno prima 80 eura. Iako i sam živi u nemaštini, riješio je da da doprinos akciji.

-To nijesu neke pare, neko euro, neko koliko može. Taj žiro račun slabo i vidim i onda sam uzeo i napisao pismo, poslao deset eura, a da sam imao više, poslao bih i sto-kaže Radomir za TVCG.

Osim pomoći koju je poslao za one kojima je najpotrebnija, Kovačević ljude dobrog srca moli da je pruže i njemu. Živi sam, a od primanja koje ima, teško sastavlja kraj sa krajem.

"-mam par koza, zanimam se s njima. Loše vode ima, preko ljeta presuši, imam bunar, to ne funkcioniše, ako može neka pomoć, da bi tu kuću prekrio, to prokišnjava kad su snjegovi- priča on.

Radomir je zadao domaći zadatak svima koji imaju mnogo više da se priključe humanitarnim akcijama i tako pomognu onima kojima će svaki cent značiti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
PENZIJA POMOĆEURI
20. septembar 2023 22:14