/ - FOTO: SRđA BOLJEVIć
12/12/2022 u 15:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Protest Sindikata UIKS-a ispred zgrade Tužilaštva

Podsjećamo, kod kapije kuće Spasojevića prije nekoliko dana aktivirana je eksplozivna naprava

Ispred zgrade Tužilaštva održan je  protest Sindikata Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) u znak podrške načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću.

UIKS: Ograđujemo se od svih izjava službenika Spasojevića

-Naši tužioci su odavno odlučili da se ne miješaju u svoj posao i ne rade ga kako treba. Ne mislim na sve, nego na onaj dio koji je najglasniji i najmoćni. Pošteni su skrajnuti sa strane a ovi drugi kroje kapu svim građanima. Zgrada ispred koje se nalazimo je crna rupa crnogorskog drustva. U toj crnoj rupi su nestajali predmeti, prate biografije kriminalaca, a sahranjene nađe građana u bolje društvo. Političari moraju da se dogovore da ovo društvo krene naprijed, ako misle da nas vide u prosperitetnu i bolju budućnost onda odgovor mora biti brz i kvalitetan. Ako hoće da naprave od Crne Gore  Kolumbiju onda su na odličnom putu. Solidarnost, sloga i odlučnost nam trebaju da CG građaninu donesemo bolju budućnost- kazao je Igor Rmandić, predsjednik nezavisnog sindikata policije.

Zdravko Blečić, strukovni odbor vatrogasaca poručio je da s enadaju "da će ovo bezumlje pojedinacam, koji su pravdu pokušali da uzmu pravdu u svije ruke prestati". Smatra da je Spasojević je primjer kako se radi posao.

- Ne podržavamo mi Predraga Spasojevića, već načelnika Predraga Spasojevića i sve njegove kolege koje daju doprinos i zamjeraju se kriminalnim strukturama radeći svoj posao odgovorno i kvalitetno.Ovo može da se desi svakome posebno kolegama iz policije. Ni jedan slučaj koji se desio u UIKSu, napada na službenike nije riješen i ostao je u fiokama. Porodicu Spasojević cijeli treba zastititi. Nađeni su počinioci i zna se od prilike nalogodavac. Moramo pohvaliti rad dijela tužilaštva, ali trulih jabuka i dasaka ima svuda i mi koji smo odgovorni službenici treba da ih oznacimo i targetiramo-poručio je Nenad Rakočević, predsjednik Sidnikata javne uprave.

Podsjećamo, kod kapije kuće Spasojevića prije nekoliko dana aktivirana je eksplozivna naprava.

Spasojević: Spremiću ćeliju za Mila Đukanovića, čekam ga kod mene i to vrlo brzo ako Bog da

On je povodom toga javno govorio i za to sumnjiči pritvorenika Marija Miloševića.

Milošević podnio krivičnu prijavu protiv načelnika Istražnog zatvora

Milošević je to kategorički negirao i podnio prijavu protiv spasojevića zbog lažnog prijavljivanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:31