/ FOTO: HTTPS://WWW.RTNK.ME
13/07/2022 u 22:16 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tokom protesta napadnut kamerman Televizije Nikšić

Tokom prenosa događaja u Nikšiću grupa lica prijetila je i verbalno napala kamermana Radio televizije Nikšić Zorana Ivanovića dok je obavljao svoj radni zadatak

Tokom prenosa događaja u Nikšiću grupa lica prijetila je i verbalno napala kamermana Radio televizije Nikšić Zorana Ivanovića dok je obavljao svoj radni zadatak. 

Ovakve stvari su nedopustive u bilo kom demokratskom društvu i rukovodstvo RT Nikšić poziva ministra unutršanjih poslova Filipa Adžića, direktora policije Zorana Brđanina da hitno daju nalog da se izvršioci ovog nečasnog i nezakonitog čina što prije pronađu i procesuiraju. Televizija Nikšić posjeduje video materijal koji nadležnim organima stoji na raapolaganju, piše portal RTNK.

"Vjerujemo da će se ovim slucčjem pozabaviti i Komisija za istrage napada na novinare,Sindikat medija i strukovna novinarska udruženja. Nas kolega Ivanović upravo je podnio prijavu zbog ovog napad. Istovremeno zahvaljujemo se građanima Nikšića koji spriječili teži napad na našeg kolegu. To je dokaz da u ovim teškim vremenima postoje ljudi koji ulivaju nadu da građanska i civilizovana Crna Gora postoji. Samo još treba da nadlžni profesionalno obave svoj dio posla", navodi pomenuti portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:10