Porodica Fest 2024 / - UDRUžENJE RODITELJI
13/05/2024 u 13:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U subotu Festival roditeljstva Porodica fest, u parku ispred Dvorca Petrovića

Šesto izdanje najvećeg događaja za djecu i roditelje na otvorenom u našoj zemlji, Festivala roditeljstva Porodica Fest, biće organizovano u subotu, 18. maja, u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici.

 

Organizatori Festivala su udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab. Festival se organizuje povodom Međunarodnog dana porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja.

Uči i igraj: Djeca se družila i igrala fudbal sa mladim crnogorskim reprezentativcima

- Program Festivala, koji će trajati od 11 do 21 čas, i ovog puta je brižljivo osmišljen kako bi bio zanimljiv svim članovima porodice. Zahvaljujući podršci partnera i brojnih prijatelja Festivala, mališani će ovog puta na centralnoj bini uživati u dvije pozorišne predstave, u muzičkim i plesnim koncertima, animatorskim i zabavnim tačkama, dok će u 13 tematskih zona u parku imati priliku da učestvuju u preko 50 kreativnih, edukativnih, umjetničkih, naučnih, čitalačkih i sportskih radionica i u različitim zabavnim aktivnostima, navodi se u saopštinje.

Tokom festivala biće održan i porodični sajam.

- Preporučujemo roditeljima da subotu rezervišu za druženje u najljepšem podgoričkom parku jer smo sigurni da će biti oduševljeni brojnim sadržajima koje smo pripremili za njihove mališane. Na Festival stižu brojni gosti koji će prirediti dan za pamćenje. Slavićemo porodicu na najljepši mogući način, boraveći u prirodi učićemo kroz igru, zabavljaćemo se, uživati u druženju i u kvalitetnim sadržajima. Mališani će danima prepričavati doživljaje sa Festivala, u to smo uvjereni. U subotu SVI U PARK!, poručuju iz udruženja Roditelji.

Program Festivala biće dostupan na zvaničnom Instagram profilu @porodicafest kao i portalu Roditelji.me i njegovim kanalima na društvenim mrežama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:37